Kontaktujte nás
Sme tu pre vás, aby sme vám ponúkali profesionálnu, odbornú a osobnú pomoc a tak získali čo najviac zo stránok MyHeritage.
Náš odborný tím pracovníkov vám ponúka podporu v 17 jazykoch.
Navštívte naše Centrum pomoci
Centrum pomoci
Zavolajte nám celkom zadarmo
KrajinaTelefónne čísloDoba prevádzky
Austrália +61 1800 731 768Nedeľa až štvrtok: 17:00 - 07:00‎ AEDT & Piatok 17:00 - 01:00 AEDT
Belgicko +32 800 26 102Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Dánsko +45 808 201 32Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Francúzsko +33 8050 800 98Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Holandsko +31 (0) 800 24 00013Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Izrael +972 1801 2222 99Ne až Št 08:00 - 22:00 IST & Pi 08:00 - 16:00 IST
Južná Afrika +27 800 980 785Pondelok až štvrtok: 08:00 - 22:00 SAST & Piatok 08:00 - 16:00 SAST
Kanada +1 844 921 2230Pondelok až piatok: 9am – 7pm EST
Nemecko +49 800 589 3922Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Nový Zéland +64 (800) 995-069Nedeľa až štvrtok: 19:00 - 09:00‎ NZDT & Piatok 19:00 - 03:00 NZDT
Nórsko +47 800 24 741Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Rakúsko +43 800 80 2582Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Spojené kráľovstvo +44 80 0098 8125Nedeľa až štvrtok: 06:00 - 20:00 GMT & Piatok 06:00 - 14:00 GMT
USA +1 877 432 3135Pondelok až piatok: 9am – 7pm EST
Írsko +353 1800 817 330Nedeľa až štvrtok: 06:00 - 20:00 GMT & Piatok 06:00 - 14:00 GMT
Španielsko +34 900 838 969Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Švédsko +46 20 889 289Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Iné lokality +1-385-313-9758 *Nedeľa až štvrtok 06:00 - 20:00 GMT, Piatok 06:00 - 14:00 GMT

*Môžu byť požadované poplatky, zistíte si u prevádzkovateľa siete podrobnosti

Austrália
Nedeľa až štvrtok: 17:00 - 07:00‎ AEDT & Piatok 17:00 - 01:00 AEDT
Belgicko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Dánsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Francúzsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Holandsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Izrael
Ne až Št 08:00 - 22:00 IST & Pi 08:00 - 16:00 IST
Južná Afrika
Pondelok až štvrtok: 08:00 - 22:00 SAST & Piatok 08:00 - 16:00 SAST
Kanada
Pondelok až piatok: 9am – 7pm EST
Nemecko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Nový Zéland
Nedeľa až štvrtok: 19:00 - 09:00‎ NZDT & Piatok 19:00 - 03:00 NZDT
Nórsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Rakúsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Spojené kráľovstvo
Nedeľa až štvrtok: 06:00 - 20:00 GMT & Piatok 06:00 - 14:00 GMT
USA
Pondelok až piatok: 9am – 7pm EST
Írsko
Nedeľa až štvrtok: 06:00 - 20:00 GMT & Piatok 06:00 - 14:00 GMT
Španielsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Švédsko
Nedeľa až štvrtok: 07:00 - 21:00 CET & Piatok: 07:00 - 15:00 CET
Iné lokality
Nedeľa až štvrtok 06:00 - 20:00 GMT, Piatok 06:00 - 14:00 GMT

*Môžu byť požadované poplatky, zistíte si u prevádzkovateľa siete podrobnosti